Sausio 18 dieną, t. y. ketvirtadienį, mūsų įstaigoje praūžė renginys ,,Pasaulinė sniego diena 2018“. Lietuvos asociacija ,,Gimnastika visiems“ su Lietuvos asociacija ,,Sportas visiems“,  siekdamos paskatinti aktyvų judėjimą šaltuoju metų laiku,  Lietuvoje jungiasi prie tarptautinio projekto WORD SNOW DAY 2018. Todėl  Kėdainių r. mokyklos-darželio ,,Obelėlės“ bendruomenė su džiaugsmu prisijungė prie šios iniciatyvos ir sausio 18 dieną atšventė PASAULINĘ SNIEGO DIENĄ 2018 savo įstaigos kieme.

Šventės tikslas – padidinti susidomėjimą žiemos sportu, pramogomis bei paskatinti aktyviai gyventi ir šaltuoju metų laiku. Organizavome sportinę šventę lauke su žiemiškomis rungtimis, estafetėmis. Subūrėme įstaigos bendruomenę bendrais ,,apšildančiais“ šokiais. Tarp pradinių klasių mokinių vyko ,,Sniego mūšis“, darželinukai šoko savo apšildantį šokį rateliuose ,,Batai“. 1-4 klasių mokiniai nudžiugino pašoktu bendru šokiu ,,Šiuolaikiniai ritmai“, o darželio grupės vaikai šoko šokį ,,Besmegenis“  aplink savo pasigamintus besmegenius iš popierinių dėžių. Visi kartu pasidžiaugėme sniegu, turiningai praleidome laiką kartu.

Dėkoju auklėtojoms Dalei Misevičienei, Jurgitai Mejerei už puikiai pravestą šventę, bei meninio ugdymo mokytojai Ritai Vilkelienei už muzikinę šventės dalį. Taip pat tariu ačiū mokytojai Jolantai Klevinskienei ir pailgintos dienos grupės auklėtojai Laimai Žvikienei už pagalbą organizuojant šventę bei visiems darželio auklėtojams, mokytojams už vaikų priežiūrą ir saugumą šventės metu, organizavimą žiemiškas rungtis savo vaikams.

Meninio ugdymo (šokio) mokytoja Rita Myšauskienė